Ügyfeleink mondták rólunk

Munkahelyi kockázatelemzés

Az 1993. évi XCIII. Törvény  54. §-a előírja, hogy a munkáltató köteles elvégezni a tevékenységével kapcsolatos kockázat elemzést, melynek elsődleges célja a baleseti veszélyek feltárása, és azok megelőzésére hathatós intézkedések meghozatala.

A munkáltató a kockázatértékelésben köteles a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatokat , különös tekintettel a munkaeszközökre, veszélyes anyagokra és keverékekre, a munkavállalókat érő terhelésekre és a munkahelyek kialakítására elvégezni.

Az általunk készített  munkahelyi kockázat elemzés minden esetben tartalmazza :

- A kockázat által érintett munkavállalók száma, jellege.

- Veszélyeztetettek azonosítása

- Veszélyek azonosítása

- A beazonosított veszélyek és a jelenleg alkalmazott védelem

- Teendők meghatározása és intézkedési terv

- Összefoglaló elemzés, értékel

- A következő felülvizsgálat ideje.

- A kockázat elemzés- értékelést végző szakember aláírása,  dátum.

Mellékletek: Egyéni védőeszköz juttatás rendjének szabályzata, Oktatási terv - Munkavédelmi oktatás célja, munkavédelmi oktatási napló és oktatási tematika, Orvosi vizsgálatok rendje és orvosi vizsgálatok nyilvántartása, Érintésvédelem, rovar-és rágcsálóirtás szabályzása

Kérjen árajánlatot ITT!

 Helyszíni felméréssel kéri, vagy gyorsan 1-2 nap alatt kell bemutatnia?  Mindkét esetben van megoldás!!

                             Pozderka Istvánné                              Pozderka Roland

                               HACCP tanácsadó                            Munkavédelmi technikus

                        Minőségbiztosítási szakmérnök

                           Okl. kertész üzemmérnök

Élelmiszeres kisvállalatok specialistái 

♦  Szolgáltatásaink:

       • Üzletnyitási tanácsadás   • HACCP dokumentáció     • HACCP felülvizsgálat      • HACCP és higiéniai oktatás helyszínen    • HACCP és higiéniai oktatási anyag   • Kémiai kockázatbecslés dokumentáció     • Munkahelyi kockázatelemzés dokumentáció     • Nyomon követési rendszer alapjai  • Minőségbiztosítási tanácsadás  • Mezőgazdaság és méhészeti HACCP dokumentáció   készítése.                                                                                                                                                             

                                                                             info@haccpszaktanacs.hu                                                                              

        Pozderka Istvánné

            HACCP tanácsadó

    Minőségbiztosítási szakmérnök

        okl. kertész üzemmérnök    

   Miért bennünket válasszon?

    • Garantált szakhatósági megfelelés

    • 2003 óta szerzett sokrétű tapasztalat

    • ügyfeleink elégedettségi refenciái

    • Gyakorlati tapasztalatokon alapuló

       megoldások

    • Állategészségügyi szakemberek

       ajánlásai

    • Online INGYENES tanácsadás Önnek is

    • Gyors munkavégzés

 

     Önnek miben segíthetünk?

      Vegye fel a kapcsolatot velünk!

                06706151917

        info@haccpszaktanacs.hu          

        

Élelmiszeres kisvállalatok

megfelelőségi navigációja

info@haccpszaktanacs.hu