Ügyfeleink mondták rólunk

                Az Ön álma egy jól működő élelmiszeres kisvállalat?

              Mi segítünk álma megvalósításában

                 Konkrétan miben tudunk segíteni Önnek szakértőként?

                  Ön legfontosabb feladata élelmiszeres vállalkozóként  

             a vásárlói egészségének megóvása.

Ennek érdekében : 

             - dolgozóinak nap, mint nap tucatszor elmondja mi a feladatuk, mit hogyan végezzenek

              - alig meri kis időre is otthagyni az egységet, mert fél a dolgozók elrontanak valamit

- még a kulcsdolgozókban sem bízhat

                - mi lesz, ha a hatóság embere betoppan ellenőrzésre, vajon milyen hibákat talál?

Mindezen félelmek legyőzésére van megoldás:

                        - Külső szakértő bevonásával helyszíni bejárással a problémák feltárása, dokumentációk 

felülvizsgálata, intézkedési terv készítése

            - a dolgozók helyszínen történő oktatása, felelősségtudatának növelése,

dolgozók higiéniai vizsgáztatása

- Garancia a hatósági megfelelésre!

                Most szeretne élemiszeres vállalkozást indítani?

                         • Üzletet szeretne nyitni, de nem tudja hogyan kezdjen bele?

•Átvett egy  egységet, van HACCP dokumentáció, de tanácstalan az megfelelő-e?

                   • Fogalma sincs milyen dokumentációkra van még szüksége?

                                               • Nem szeretné a tevékenységét büntetésekkel kezdeni?

• Olyan                                       Szakembert keres, aki végre a gyakorlatban, érthetően elnavigálja Önt a megfelelés útjára?

                                 

Milyen területeken tudunk Önnek segíteni?

1. Üzletnyitási tanácsadás / INGYENES , online

2. HACCP tanácsadás , helyszíni bejárással a HACCP dokumentáció elkészítés részeként (online INGYENES tanácsadás)

3. HACCP dokumentáció készítése, részletezve leírva a Hogyan tudok Önnek is segíteni ?

4. HACCP felülvizsgálat

5. HACCP és higiéniai oktatás helyszínen, személyre szóló oklevelekkel

6. HACCP és higiéniai oktatási anyag- valamint a számonkéréshez szükséges tesztek biztosítása postai utánvéttel, aminek segítségével saját maga megtarthatja a dolgozói oktatását

7. Kémiai kockázatbecslés dokumentáció készítése

- Munkahelyi kockázatelemzés dokumentáció készítése/amennyiben legalább 1 fő alkalmazottja van

8. Nyomonkövetési rendszer alapjainak letétele/ Grátiszként kapja, ha a HACCP dokumentáció kidolgozását kéri

9. Minőségbiztosítási tanácsadás, élelmiszeres vállalkozóknak ISO 22000 felkészítés

10. Mezőgazdasági és méhészeti   HACCP dokumentáció kidolgozása

Hogyan tudunk Önnek is segíteni a HACCP dokumentáció elkészítésével?

• A helyszín közös bejárása, a hiányosságok feltárása, javaslataimat a

dokumentációban intézkedési tervben rögzítem (ma már igény esetén

a gyors munkavégzés érdekében skypon, telefonon, emailban is átbeszélhetjük a problémáját)

• A teljes technológiai folyamatot átnézzük közösen, és a folyamatábrát felvázolom

Dokumentáció elkészítése, veszélyelemzés, kritikus pontok és határértékek

meghatározása, a CCP pontokhoz a felügyelő rendszer kidolgozása

• A kész HACCP terv átadása, átbeszélése, a dokumentálási adatlapok áttekintése,

dolgozóknak oktatása

• A későbbiekben rendszeresen szakmai információkat, érdekességeket küldök,

valamint bármikor kérdezhet tőlem

Mit ellenőriz a hatóság?

HACCP rendszer hatósági ellenőrzése

Szúrópróbaszerű rutin ellenőrzés az alábbiakra terjed ki:

Az élelmiszerbiztonsági rendszer alapfeltételeinek vizsgálata

• Betartja-e az egység a jogszabályi, élelmiszer-higiéniai előírásokat?

• Megvannak-e az egységben az általános higiéniai szabályozások? :

  ♦ Takarítás-fertőtlenítés, mosogatás, kézmosás szabályozása

  ♦ Rovar-rágcsálóirtás szabályozása

  ♦ Munkaruha, védőruha, védőeszköz biztosítás, tisztítás szabályozása

  ♦ Az élelmiszerekkel foglalkozó személyek egészségügyi alkalmasságának, képzettségi követelményeinek szabályozása

  ♦ Oktatás, továbbképzés szabályozása

  ♦ Árurendelés, áruátvétel alapkövetelményeinek szabályozása

  ♦ Egyéb szabályozások

• Ezek a folyamatok a szabályozásnak megfelelően működnek-e?

• Tudja-e és milyen módon bizonyítani, igazolni, dokumentálni a szabályozás betartását?

A HACCP elveken alapuló rendszer kialakításának és üzemeltetésének hatósági vizsgálata

Rendelkezik-e az egység az előállított, forgalmazott termékleírásával?

• Tudja-e a HACCP rendszert működtető, hogy mit jelent a veszély fogalma, mi a célja a veszélyelemzésnek?

• Meghatározták-e az egységben a Kritikus Szabályozási Pontokat?

• Megállapították-e azokat a Kritikus határértékeket , amelyeket be kell tartani annak érdekében, hogy  a Kritikus Szabályozási Pont állandóan szabályozott legyen?

• Elkészítették-e minden Kritikus Szabályozási Pontra a felügyeleti eljárásokat, felügyeleti adatlapokat?

• Folyamatos felügyelet alatt tartottak-e a Kritikus Szabályozási Pontok?

• megtörténik-e a kialakított élelmiszerbiztonsági rendszer rendszeres, legalább két évenkénti a változtatásokat is követő felülvizsgálata? Valamint a felülvizsgálatok során a HACCP működésének igazolása minőségügyi szakember és az egység vezetője részvételével közösen történik?

Részletes célzott ellenőrzés

Kiterjedhet a fentieken túlmenően a következőkre is………………..

Szüksége van részletes információra , kérje és mi INGYEN online elküldjük  Önnek!

Az utóbbi időben milyen hiányosságokért szankcionált a hatósági ellenőr, amire Ön nem is gondolt volna?

• Ön szeretné elkerülni a hasonló büntetést?

• Kíváncsi milyen területekre kell különösen odafigyelnie?

Amennyiben a fenti két kérdésre igennel válaszolt kérje tőlünk, és mi elküldjük Önnek a hatósági ellenőrök ellenőrzései során az utóbbi időben  számon kért szempontokat .

Így ezeket már Ön felkészülten várhatja és büntetést sem kell fizetnie!

Milyen tevékenységű  egységeknek segítettünk a hatósági megfelelésben az elmúlt 10 év során?

Abc-k , szuper shopok, büfék, büfé kocsik, falatozók, italozó egységek, éttermek, üzemi konyhák,

 melegítő konyhák, élelmiszeripari üzemek/ száraztészta üzemek, cukrász üzemek, pékségek,

zöldség üzletek, mezőgazdasági termelők/ méhészet, kertészet , fagyizók, palackos italok boltja,

virágüzlet, 100 forintos bolt, cukrászdák, zöldség- gyümölcs nagykereskedés, pizzériák,

kürtős kalácsos, élelmiszerraktárak, hűtőházak, nemzeti dohányboltok…..

Remélem az Ön cége  is rövidesen  a több száz  elégedett ügyfelünk között fog szerepelni!

Magyarország mely területein dolgoznak azon élelmiszeres vállalkozók akiknek segítettünk az évek során?

Legtöbb ügyfelünk Jász-Nagykun Szolnok megyében  és Budapesten tevékenykedik.

Azonban Hévízen, Bükön, Tatabányán, Várgesztesen, Hajdúszoboszlón, Maroslelén, és az ország

számos településén is hozzásegítettük ügyfeleinket a hatósági megfeleléshez.

Minden esetben helyszíni tanácsadással egybekötötten végeztük munkánkat.

Az évek során igény merült fel a gyorsabb dokumentáció elkészítésére is, ezért igény esetén

skypon, emailben, telefonon történő egyeztetés után  akár 2 nap alatt elkészítjük Önnek is a

szükséges dokumentációkat, hogy határidőre bemutathassa a szakhatósági ellenőrnek és a

büntetést elkerülhesse.

Miért értem az Ön problémáját 100 %-ban, miért segítek sokat Ingyen is?

Hogyan tudtam, több száz  vállalkozásnak segíteni a törvényeknek  való megfelelésben?

Miért kezdtem a HACCP tanácsadói munkát 10 évvel ezelőtt?

1987 óta van egy kis vállalkozásunk, száraztészták gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk.

 2001 évtől ott kötelező volt a HACCP rendszer kiépítése és működtetése. Természetesen eleget

 tettünk kötelezettségünknek. Több százezer forintért el is készítették számunkra, ezért akkor eldöntöttem, ha lesz lehetőségem, megtanulom.

Már 2003-ban találtam olyan HACCP tanácsadói képzési lehetőséget, amit gyorsan elvégeztem.

Ezt nem éreztem elégnek, ezért a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen a Minőségbiztosítási

szakmérnöki végzettséget is megszereztem 2005-ben.

Nagyon boldog vagyok, hogy sok kisvállalkozásnak tudtam segíteni, hogy ne kelljen  az üzletét

bezárnia és a megélhetési forrását elveszítenie.  Közösen mindig megkerestük a legjobb,

leggazdaságosabb megoldásokat, hogy megfeleljen az aktuális  elvárásoknak.

Mi az Ön oldalán állunk...

Miért? 

Mi az Ön problémáit, saját bőrünkön is megtapasztaltuk már, nem csak hallomásból, vagy száraz jogszabályokból ismerjük. A kis élelmiszer előállító üzemünkben és ebből adódó kereskedelmi tevékenységünkben minden hatósági elvárásnak meg kell felelnünk. A tapasztalataink tehát a gyakorlatból merítkeznek, így tudunk a legésszerűbb, legpraktikusabb megoldásokat kínálni Önnek.

Önnek miben segíthetünk?

                                Pozderka Istvánné   

                                  HACCP tanácsadó

                            Minőségbiztosítási szakmérnök

                               Okl. kertész üzemmérnök

Kérjen árajánlatot ITT!

Élelmiszeres kisvállalatok specialistái 

♦  Szolgáltatásaink:

       • Üzletnyitási tanácsadás   • HACCP dokumentáció     • HACCP felülvizsgálat      • HACCP és higiéniai oktatás helyszínen    • HACCP és higiéniai oktatási anyag   • Kémiai kockázatbecslés dokumentáció     • Munkahelyi kockázatelemzés dokumentáció     • Nyomon követési rendszer alapjai  • Minőségbiztosítási tanácsadás  • Mezőgazdaság és méhészeti HACCP dokumentáció   készítése.                                                                                                                                                             

                                                                             info@haccpszaktanacs.hu                                                                              

        Pozderka Istvánné

            HACCP tanácsadó

    Minőségbiztosítási szakmérnök

        okl. kertész üzemmérnök    

   Miért bennünket válasszon?

    • Garantált szakhatósági megfelelés

    • 2003 óta szerzett sokrétű tapasztalat

    • ügyfeleink elégedettségi refenciái

    • Gyakorlati tapasztalatokon alapuló

       megoldások

    • Állategészségügyi szakemberek

       ajánlásai

    • Online INGYENES tanácsadás Önnek is

    • Gyors munkavégzés

 

     Önnek miben segíthetünk?

      Vegye fel a kapcsolatot velünk!

                06706151917

        info@haccpszaktanacs.hu          

        

Élelmiszeres kisvállalatok

megfelelőségi navigációja

info@haccpszaktanacs.hu