Az élelmiszeres kisvállalatok specialistái vagyunk
Az ÖN álma egy élelmiszeres kisvállalat?
Mi segítünk az álma megvalósításában.
Milyen területeken tudunk Önnek segíteni?
• Üzletnyitási tanácsadás / INGYENES , online
• HACCP tanácsadás , helyszíni bejárással a HACCP dokumentáció elkészítés részeként (online INGYENES tanácsadás)
• HACCP dokumentáció készítése
• HACCP felülvizsgálat
• HACCP és higiéniai oktatás helyszínen, személyre szóló oklevelekkel
• HACCP és higiéniai oktatási anyag- valamint a számonkéréshez szükséges tesztek biztosítása postai utánvéttel, aminek segítségével saját maga megtarthatja a dolgozói oktatását
• Kémiai kockázatbecslés dokumentáció készítése
• Munkahelyi kockázatelemzés dokumentáció
• Nyomon követési rendszer alapjai
• Minőségbiztosítási tanácsadás
• Mezőgazdasági, méhészeti HACCP dokumentáció
Miért vagyunk az élelmiszeres kisvállalatok specialistái ?
Miért értem az Ön problémáját 100 %-ban, miért segítek sokat ingyen is?
Hogyan tudtam, több száz vállalkozásnak segíteni a törvényeknek való megfelelésben?
Miért kezdtem a HACCP tanácsadói munkát 10 évvel ezelőtt?
1987 óta van egy kis vállalkozásunk, száraztészták gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk.
2001 évtől ott kötelező volt a HACCP rendszer kiépítése és működtetése. Természetesen eleget
tettünk kötelezettségünknek.Így több százezer forintért el is készítették számunkra, ezért akkor eldöntöttem, ha lesz lehetőségem, megtanulom.
Már 2003-ban találtam olyan HACCP tanácsadói képzési lehetőséget, amit gyorsan elvégeztem.
Ezt nem éreztem elégnek, ezért a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen a Minőségbiztosítási
szakmérnöki végzettséget is megszereztem 2005-ben.
Nagyon boldog vagyok, hogy sok kisvállalkozásnak tudtam segíteni, hogy ne kelljen az üzletét
bezárnia és a megélhetési forrását elveszítenie. Közösen mindig megkerestük a legjobb,
leggazdaságosabb megoldásokat, hogy megfeleljen az aktuális elvárásoknak.
Mi az Ön oldalán állunk...
Miért?
Mi az Ön problémáit, saját bőrünkön is megtapasztaltuk már, nem csak hallomásból, vagy száraz jogszabályokból ismerjük. A kis élelmiszer előállító üzemünkben és ebből adódó kereskedelmi tevékenységünkben minden hatósági elvárásnak meg kell felelnünk. A tapasztalataink tehát a gyakorlatból merítkeznek, így tudunk a legésszerűbb, legpraktikusabb megoldásokat kínálni Önnek.
Önnek miben segíthetünk?
Pozderka Istvánné
HACCP tanácsadó
Minőségbiztosítási szakmérnök
Okl. kertész üzemmérnök
Kérjen árajánlatot ITT!